Bietenwrap met Gegrilde Groentes en Geitenkaas

bietenwrap met geitenkaas en gegrilde groentes

Ingrediënten voor 1 persoon
2 bietenwrap
½ courgette
½ zoete puntpaprika
100 gram kastagne champignons
½ bosui in ringetjes
30 gram zacht geitenkaas
1 eetlepel olie
Peper
Eventueel zout

Zo maak je het

  1. Snijd de courgette en paprika in stukje en de champignon in plakjes.
  2. Gril de groente in de olijfolie in een paar minuten gaar in een grillpan of op een contactgril.
  3. Warm de bietenwraps 15 seconde op in een droge koekenpan en verdeel de gegrilde groente erover.
  4. Verdeel daarna de geitenkaas en de bosui erover.
  5. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Tip: De wraps zijn ook heerlijk om koud te eten en dus perfect om als lunch mee te nemen.

Open recept als PDF

Voedingswaarde voor 2 wraps 

Energie  417 kcal
Eiwit  17,1 gram
Koolhydraten  42,6 gram
Vet 18,5 gram
Vezels 8,4 gram
Zout 0,1 gram
Comments are closed.